Treningskamp på Husabø i morgen mot Vidar-Kampstart 14:00

I morgen klokken 14:00 kommer Vidar på besøk til Husabø. Kiosken er åpen! 

Vidar:

Stavanger-klubben forbereder seg til sin tredje sesong i 3. divisjon. Rødtrøyene spilte i 2. divisjon fra 2010 til 2019 og møtte EIK årlig fra 2012. I serie og cup møttes lagene 17 ganger i denne perioden. Det endte med seks seire til hvert av lagene og fem uavgjort. I tillegg har vi ofte spilt treningskamper mot hverandre.

Laget ledes denne sesongen av Vegard Eltervåg og Gaute Johannesen. De erstatter Bjørnar Holmvik som nå trener Staal Jørpeland. Johannesen var mannen som ledet Vidar til 2. divisjon tilbake i 2009 og har hatt flere roller i klubben. Vegard Eltervåg har lang spillererfaring og var også innom EIK som fysisk trener i 2018-sesongen.

Forrige helg spilte Vidar mot divisjonskollega Brodd. Denne kampen vant de 2-0 etter scoringer av Jacob Jørgensen og Lukas Emanuelsen.

Før denne sesongen har det vært en del aktivitet på overgangsmarkedet for Vidar. Ifølge en oversikt som er laget av Stavanger Aftenblad har de hentet Kevin Nilsen Pereira (Sola), Philip Buch (Madla), Lars Sveingard (Hinna), Jakob Høviskeland (Askøy) og Arne-Amar Kotlica (Vaulen).

Spillere ut: Simen Haughom (Eiger), Sondre Svanes Strand (Mjøndalen), Øyvind Nilsen (Brodd), Finn Badou Jor (Staal), Henrik Breimyr (Hana), Vegard Skjørestad (Hana) og Andreas Breimyr (Hana).

Haughom og brødrene Breimyr kom alle direkte fra EIK til Vidar. Henrik Breimyr har blitt trener for Hana.

Har du ikke skaffet deg sesongkort?

Glemt å bestille sesong kort? Send en mail til matteus@eikfotball.no eller en melding til 95082409 for bestilling av sesongkort for 2023

Priser på sesongkort for sesongen 2023 er følgende:

Voksen (18+) – 1000 kr,- (3 kamper gratis)
Pensjonist – 500 kr,-
Familie – 2500,- (2 voksne med X antall ungdom 16-18 år)

 

Share