Rekruttlaget sesongåpnet med tre poeng mot Klepp

I kveld tok klubbens rekruttlag i mot Klepp til årets første kamp i 4 divisjon. I regnværet var det EIK sitt unge lag med en snittalder på 17,4 år som styrte det meste i banespillet, og på slutten av kampen sørget Christian Hetland Knappskog for alle tre poengene ble på Husabø.

EIK bearbeidet lavtliggende Klepp-lag

Det unge EIK-laget gikk ut og tok kommando fra start i banespillet, men de store sjansene uteble. Traktørtrøyene lå lavt i 451, og satset på å få brudd på EIK-guttene. Planen gikk til tider, men bortelaget var alt for dårlige i overgangsfasen til det skulle bli ett skudd på mål i den første omgangen. Omgangens største sjanse kom ved Timian Wetteland som dro seg inn fra høyresiden men fikk ikke avsluttet skikkelig. I sjansestatistikken til pause sto det 4-0 til EIK ved pause, men det hjalp lite når «okka gutta» ikke klarte å sette ballen i mål og stillingen sto 0-0 ved pause.

Knappskog avgjorde rett før slutt:

Kampbildet endret seg litt etter pause da Klepp-laget kom ut litt mer offensivt. Bortelaget var farlig frempå ved enkelte anledninger, men var rett og slett ikke skape nok. EIK-laget produserte ikke like mye sjanser i den andre omgangen, og det så lenge ut til å gå mot 0-0. I det 89`minutt ble den 14-år gamle debutanten Olliver Noreng felt i straffefeltet, og dommer pekte på straffemerket. Straffen ble kontant satt i mål av Christian Hetland Knappskog, og dermed endte det 1-0 til EIK 2.

Kampfakta: 

Konkurranse: Runde 1, 4 divisjon

Resultat: EIK 2-Klepp 1-0 (0-0). Målscorer: 1-0 Christian Hetland Knappskog (89)

EIK stilte med følgende lag: Ole Sørdal, Timian Wetteland, Vetle Skibstad Jondal, Petter Johansen Skadberg, Tobias Johannesen Skogen, Runar Mattsson Mong, Christian Hetland Knappskog, Noah Hebnes Sleveland, Jacob Landro, Sondre Klippenberg og Henrik Lædre.

Benyttede innbyttere: Henos Iskindir Yohannes, Olliver Årstad, Ulrik Risholm Sæther, Olliver Toft Noreng og Nikolai Toft Noreng

 

Olliver Toft Noreng(debut), Timian Wetteland (debut), Christian Hetland Knappskog (målscorer) og Nikolai Toft Noreng (debut) var alle strålende fornøyde etter 1-0 seieren.
Share