Nå nærmer sesongstart seg! Har du husket å fikse sesongkort?

Seriestarten nærmer seg, og 2.påskedag tar vi turen til Haugesund, og sesongåpner borte mot Vard Haugesund. Første hjemmekamp er mandag 17 april mot Vålerenga 2. 

Priser på sesongkort for sesongen 2023 er følgende:

Voksen (18+) – 1000 kr,-
Pensjonist – 500 kr,-
Familie – 2500,- (2 voksne med X antall ungdom 16-18 år)

SESONGKORTENE HENTES HOS BILLETTØR I HOVEDPORTEN VED FØRSTE HJEMMEKAM.ELER PÅ KONTORET TIL MATTEUS BÅRDSEN I KLUBBHUSET. 

Alle sesongkortene må betales med VIPPS til 99164 før bestillingen er gyldig. Husk å merke betalingen med samme navn som dere bestiller i.

Mail skal sendes til matteus@eikfotball.no for å bekrefte deres bestilling av sesongkort.

Scorigsklubben

Husk også å melde deg inn i scoringsklubben! 

IK Fotball har i en årrekke nå hatt scoringsklubben. Ett konsept som går ut på medlemmer i scoringsklubben betaler 10 kr,- for hvert mål vårt A-lag scorer i Postnord-ligaen. Hver hjemmekamp blir det gjort en trekning av ett gavekort blant medlemmene i scoringsklubben., der vinneren får en middag for to stk på Grand Hotel.

Scoringsklubben er en fin måte til å bidra til ditt idrettslag på, slik både liten og stor i klubben kan dra nytte av midlene vi får inn. Vi gleder oss til ny sesong på Husabø og håper at du ønsker å være med i år!

Meld deg inn: 

For å melde deg inn sender du en mail til matteus@eikfotball.no eller SMS til 950 82 409 med følgende: Jeg «Ola Nordmann» ønsker å være med i scoringsklubben 2023.

Share