Tapte 3-0 for Arendal i generalprøven

EIK tapte 3-0 i treningskampen mot Arendal.

Etter en nokså jevnspilt første omgang, der lagene gikk til pause på stillingen 0-0, var hjemmelaget best etter pause og vant fortjent. Vi hadde ikke egne folk på kampen, og i og med kampen ikke ble streamet har vi ikke noe kampreferat tilgjengelig.

Kjell Andre Thu oppsummerer kampen: 

-Ble du bekymret over ett 3-0 tap i generalprøven?

Nei, jeg er på ingen måte bekymret. På onsdag mot Sandnes Ulf viste vi hva vi innehar så vi vet nivået er der. I samtlige 90 minutt i dag er vi på 75%, og allikevel er første omgangen helt jevn. Så skal det sies at Arendal var bedre i 2.omgang. Selv om jeg ikke er noen fan av «unnskyldninger», så må jeg nok si jeg som trener merket guttene var ganske slitne både fysisk og mentalt med 3 kamper på 7 dager. Kampen mot Sandnes Ulf kom på relativt kort varsel, men den matchingen har vært viktig for oss og det veier jeg høyere enn hva resultatet blir i treningskampene.

-Er vi forberedt til seriestart?

Ja det vil jeg si. Nå gir vi guttene fri frem til onsdag for lade batteriene inn mot seriestart, slik vi er skikkelig skarpe den 10. april når vi møter Vard Haugesund. Folket må også muligens følge med i sosiale medier de neste dagene, da det muligens blir en spiller klar for oss. Ellers så er min siste oppfordring å se alle mann i Haugesund.

Lenke til Arendal Fotballs kampreferat

KAMPFAKTA

Arendal – EIK 3-0 (0-0)
Treningskamp, Hisøy kunstgress

Mål: 1-0 Ole Marius Håbestad (55), 2-0 Håbestad (75), 3-0 Sander Lille Løvø (90)

EIKs lag:
Anders Klemensson – Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Robert Williams – Stian Rokås Michalsen, Sivert Strangstad, Chris Sleveland – Magnus Lankhof Dahlby, Torben Dversdal, Jørgen Voilås

Benyttede innbyttere:
Lukas Giessing, Aleksander Kjellmann, Marius Andersen, Jonas Halsne

Share