Magnus Høiseth på lån fra Ranheim

EIK Fotball kan i dag bekrefte Magnus Høiseth har signert på en utlånsavtale fra Ranheim IL. I første omgang varer lånet til 1.august. 

Magnus Høiseth startet karrieren i Orka Fotball, og spilte der til og med 2019 da han meldte overgang til Ranheim. 21-åringen har vært litt på lån fra Ranheim til Nardo, og scoret mot oss i 2021-sesongen for Nardo.

-Vil passe i 433

Vår hovedtrener er fornøyd med signeringen, og har følgende å si:

-Det hjelper på med en ekstra mann for hele stallen sin skyld. Så dette var positivt for oss inn mot seriestart. Magnus er trønder, og da sier det seg nesten selv de er vant til 433-formasjonen. Han kan spille både kant, spiss og har også tidligere prøvd seg i indreløper rollen. Så det er fint for oss med en spiller som er fleksibel.

 

Nå nærmer seriestart seg! Mandag klokken 16:00 spiller vi årets første seriekamp borte mot Vard Haugesund. Kampen går i Karmøy-storhall.

 

Share