EIK – Vålerenga 2: Les programmet

Ny sesong betyr også nok en årgang av vårt kampprogram. De aller fleste klubber har droppet programmet som en del av kampopplevelsen, men vi har heldigvis et entusiastisk team som legger ned mye innsats for at EIK fortsatt skal være blant de beste i klassen på nettopp dette feltet.

Årets program vil i likhet med de siste årgangene utelukkende bli publisert på digitale plattformer, noe vi er sikre på er eneste framtiden for denne type publikasjoner. Det gjør at vi egentlig kan ha deadline svært nær kampen, og få med siste nytt og hendelser fra både vår egen klubb og motstander.

Utenom de vanlige artiklene man forventer å finne i et kampprogram, har vi denne sesongen en artikkelserie der vi går gjennom EIKs drakthistorie. Med tre nerder i redaksjonen er det også på tide å skrive litt om en av våre favorittnisjer innen fotballsporten, nemlig banehopping.

Vi håper uansett at årgang 55 av vårt kampprogram vil glede supportere fra nær og fjern. Utgave 1 til kampen mot Vålerenga 2 i morgen leser dere ved å trykke på denne linken.

Share