Sjansebonanza endte i 5-0 seier!

Magnus Lankhof Dahlby kunne sette to nye mil, og var svært toneangivende i det offensive spillet

I ettermiddag kunne vi invitere til årets første seriekamp i strålende vær på Husabø. Det skulle også bli en strålende kamp med 5-0 seier over Vålerenga 2. 

Mot Vard Haugesund sist kamp skulle det bare gå ett halvt minutt før det skulle bli «action». Tilfellet var også det samme i dag da Magnus Høiseth etter 30 sekunder ble felt og dommer pekte på straffemerket. Straffen tok Stian Rokås Michalsen, men Vålerenga 2-keeper hadde lite problemer med å redde den

Jørgen Voilås var farlig frempå ved flere anledninger, men målet uteble i dag. Høyrekanten jobbet steinhardt i 90 minutter opp og ned langs høyresiden.

Det skulle ikke gå lenge før publikum kunne reise seg fra setene igjen. For etter 17 minutt kunne Magnus Lankhof Dahlby sende oss i ledelsen da han tilslutt fikk avsluttet ett angrep etter innlegg fra Chris Thodal Sleveland. Ti minutter senere ble ledelsen doblet da Ådne Midtskogen slo inn til Magnus Høiseth som prøvde seg på ett brassespark. Ballen datt perfekt ned til Magnus Lankhof Dahlby som kunne sette inn sitt andre for dagen.

I dagens kamp mot det unge Vålerenga 2-laget var i grunnen spørsmålet utover i omgangen hvor stor denne serien skulle bli. Nykommer Magnus Høiseth noterte seg for to mål mot Vard Haugesund, og var lysten på ett nytt mål. 21-åringen kunne avslutte en lang kontring og dermed sto det 3-0. Det var også pauseresultatet, selv om det strengt tatt burde vært det dobbelte etter alle EIK-sjansene

Magnus Høiseth står dermed med tre mål på de første to kampene.

Andre omgangen startet med samme kampbilde. Scoringen skulle komme ti minutter ut i omgangen når Sivert Strangstad kunne sette inn en corner slått ifra Chris Thodal Sleveland. Etter 60 minutt foretok Kjell Andre Thu seg ett trippelbytte der Fanuel Ghebreyohannes, Torben Dvergsdal og Aleksander Nygård Kjellmann kom innpå. Sistnevnte skulle også merkere seg svært positivt da han mottok ballen feilvendt i 16-meteren til Vålerenga 2. Med venstrefoten kunne han sette inn 5-0 med en avslutning i nærmeste hjørne.

Sjansene fortsatte også helt til siste slutt, men det skulle bli med 5-0 i dag. Dermed står vi med 6 poeng på de første to kampene,

Allerede på søndag er det ny hjemmekamp! Da kommer Lyn på besøk 15:00 på søndag! Det blir da gratis inngang dekket av vår nye samarbeidspartner Sparebanken Vest. 

Kampfakta:

Idrettsparken, 420 tilskuere

EIK-Vålerenga 2. 5-0 (3-0)

Målscorere: 1-0 Magnus Lankhof Dahlby(17), 2-0 Magnus Lankhof Dahlby(26), 3-0 Magnus Sandvik Høiseth(29), 4-0 Sivert Strangstad (55), 5-0 Aleksander Kjellmann (69)

EIK stilte med følgende lag: Anders Klemensson, Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Robert Williams, Sivert Strangstad, Chris Thodal Sleveland (K), Stian Rokås Michalsen, Jørgen Voilås, Magnus Sandvik Høiseth og Magnus Lankhof Dahlby

Benyttede innbyttere: Fanuel Ghebreyohannes, Torben Dvergsdal, Aleksander Nygård Kjellmann, Marius Andersen og Jonas Øvsttun Jørgensen.

 

Share