Velkommen til toppkamp mot Lyn – GRATIS ADGANG

EIK fotball ønsker alle supportere velkommen til spennende toppkamp i Postnordligaen når vi tar i mot Lyn søndag ettermiddag.

Begge lag står med full pott etter to kamper, og ligger som henholdsvis nummer en og to på tabellen, og så etter at lørdagens kamper er unnagjort.

Avspark er søndag ettermiddag klokka 15:00. Vår hovedsamarbeidspartner Sparebanken Vest er kampsponsor, og spanderer GRATIS INNGANG for alle EIK-supportere.

MER FORHÅNDSSTOFF
om kampen finner dere i vårt 52-sider store kampprogram, som legges ut gratis på hjemmesiden senere i kveld. Der skriver trener Kjell André Thu og Robert Williams sine tanker om kampen, det er en fyldig presentasjon av bortelaget Lyn, presentasjon av to av våre spillere, quizduell mellom Anders Klemensson og Magnus Dahlby, samt mye annet fotballstoff.

BILLETTPRISER
Vår hovedsamarbeidspartner Sparebanken Vest er kampsponsor, og spanderer gratis inngang for alle tilskuerne mot Lyn.

BORTEFELT
Vi forventer en god del tilreisende bortesupportere fra Oslo. Derfor blir seksjonen på tribunen fra pølseboden og nordover mot inngangene, inkludert ståtribunen, reservert Lyns supportere. Her er det et felt med sitteplasser og ståplasser helt nede i hjørnet. Alle under tak – rødt felt på tegningen under.

Vi ber de av våre egne supportere som vanligvis sitter på den seksjonen om å finne seter lenger inn mot midten av tribunen.

SESONGKORT
Uavhentede sesongkort kan hentes hos vaktene i inngangen ved Husabø Skole før morgendagens kamp.

Share