Ny seriekamp på lørdag

Etter to hjemmeseire er det klart for ny bortetur. EIK reiser til Horten for å møte Ørn til sesongens 4. seriekamp. Kampen har avspark lørdag klokka 14:00.

Det er bare andre gang vi møter Ørn-Horten på Lystlunden stadion. I fjor ble det 1-1 på bortebane etter scoring av Mathias Liljestrand. Hjemme i Idrettsparken endte det 0-0. Det blir naturligvis fokus på vår hovedtrener Kjell-André Thu, som møter gamleklubben for første gang etter at han ble EIK-trener. Avisen Gjengangeren har intervjuet Thu og artikkelen kan leses gjennom Dalane Tidende sine nettsider dersom man har abonnement. Ørn Horten trenes nå av islandske Heidar Geir Juliusson. Før han kom til Ørn Horten var han både assistent og hovedtrener hos divisjonskollega Kvik Halden. Han har i tillegg en lang spillerkarriere fra Island og Sverige, i tillegg til et opphold i HamKam.

Imponerte i fjor
Ørn Horten imponerte som nyopprykket lag i fjor, med Kjell André som hovedtrener. De endte som nummer åtte på tabellen og tapte bare to hjemmekamper. Det var liten tvil om at flest poeng ble tatt på eget kunstgress. På bortebane ble det kun tre poeng mot Staal Jørpeland. Ørn har beholdt store deler av laget, men har altså skiftet trener.

Denne sesongen startet på verst tenkelige vis for bruntrøyene, som røk på 0-4-tap borte mot Notodden i første seriekamp. Hjemme på Lystlunden gikk det langt bedre i neste kamp, da Vard Haugesund ble slått med 3-0. I forrige serierunde ble det 0-1 på Grefsen stadion mot hjemmesterke Kjelsås. Frank Bamenye står med to scoringer denne sesongen. Fjorårets toppscorer Adrian Rogulj har scoret ett. Han scoret mot EIK forrige sesong og var toppscorer for laget i fjor.

Heine Åsen Larsen og Adrian Bergersen er fortsatt ute med skader for EIK. Ut over dette stiller vi en kampklar tropp som står med tre seire på de første tre serierundene.

Vi stiller med medieteam og rundt 30 EIK-supportere er ventet på bortefeltet.

PUBLIKUMSINFO
Avspark kl 14:00
Bane: Lystlunden stadion, kunstgress
Adresse: Horten Stadion Gressbanen, 3183 Horten
Billettpriser 100/50

PÅ TV
Kampen kan sees på nett-TV for de som har abonnement på enten TV2 play eller Direktesport.

Share