Velkommen til ny toppkamp

EIK Fotball ønsker alle supportere velkommen til ny, spennende kamp i PostNord-ligaen når vi tar i mot Arendal i Idrettsparken søndag ettermiddag.

I forrige hjemmekamp møtte vi Lyn til toppkamp. Siden den gang har vi slått Ørn-Horten borte og leder avdelingen. Arendal tatt over andreplassen og det er derfor nummer én og to på tabellen som møtes. Avspark er klokka 15:00 i Idrettsparken.

Arendal tapte borte i første serierunde, men har siden den gang vunnet sine kamper. Senest tirsdag ble det hele 11-0 mot Vålerenga 2. Mer informasjon om Arendal finner dere i vårt kampprogram, som legges ut gratis på hjemmesiden til EIK Fotball. Der skriver også Kjell-André Thu og Jo Stornes Stålesen noen ord om forrige kamp mot Ørn-Horten, og det som venter oss mot Arendal. Det blir også quizduell mellom Stian Rokås Michalsen og Andreas Heggen, presentasjon av to andre spillere og reisebrev fra Horten.

BILLETTPRISER
Billettprisene på EIKs hjemmekamper er de samme som i fjor. Det vil si:

Voksen: 100 kr,-
Pensjonist/student: 50 kr,-
Barn under 16 år: Gratis

Bortesupportere

Arendals supportere er muligens kjent fra tidligere i Idrettsparken, men bortefeltet er som før plassert på det røde feltet på bildet nedenfor.

Share