Uavgjort mot Arendal etter overtidsscoring


Det ble spenning til siste slutt mellom EIK og Arendal. Bortelaget ledet to ganger, men Magnus Lankhof Dahlby sørget for ett poeng med sin utlikning på overtid.

Første omgang var tett og jevn. Arendal ga oss svært god kamp fra første stund.. EIK spilte i motvind og hadde ballen mye på egen banehalvdel. Det ble et langt stopp i spillet med fem minutter igjen av omgangen. Et langt utspill fra Arendals keeper endte med en kollisjon der vår keeper Anders Klemensson ble stygt skadet. Han ble fraktet av banen i ambulanse. Det tok omtrent 35 minutter fra skaden og til kampen var ble satt i gang igjen.De siste fem minuttene av omgangen var ikke særlig innholdsrike og det stod 0-0 til pause.

Det ikke lang tid før Arendal var frampå etter pause. Først fikk Bjørn Mæland klarert på streken, men på det påfølgende hjørnesparket tok bortelaget ledelsen. EIK svarte med en gang. Magnus Sandvik Høiseth snappet et innkast likte utenfor gjestene 16-meter. Deretter dro han seg fint fri med en lekker skuddfinte og satte ballen kontrollert ned i hjørnet. Dette var hans femte scoring denne sesongen.

Etter 65 minutter tok vi ledelsen for første gang. Chris Sleveland vendte spillet mot Høiseth, som spilte Stian Rokås Michalsen fint gjennom Arendal-forsvaret. Michalsen var iskald fra litt skrå vinkel, og lurte ballen i lengste hjørne med venstrebeinet.

Med et kvarter igjen på klokka utliknet Arendal. Gjestene spilte seg fram gjennom midten. EIK-spillerne fikk ikke hindret at Sebastian Remme Berge fikk ballen 20 meter fra mål og banket ballen i krysset på vakkert vis. Under ti minutter senere satt den igjen for gjestene. Et innlegg førte til en uheldig involvering fra Heggen og ballen falt rett i fanget til Sander Lille-Løvø, som satte inn kampens femte mål.

Det ble ampert på slutten og høyt tenningsnivå på banen. EIK ga ikke opp og Arendal gjorde sitt for å dra i land tre poeng. Men fire minutter på overtid fikk EIK frispark midt inne på gjestenes halvdel. Etter flere dueller foran mål var Magnus Lankhof Dahlby siste mann på ballen og satte inn utlikningsmålet til enorm jubel i Idrettsparken.

Dermed endte det til slutt uavgjort i en dramatisk fotballkamp som inneholdt det aller meste.

EIK Fotball ønsker Anders Klemensson god bedring. Vi håper å se Anders tilbake på Husabø så fort som mulig. Klubben står bak deg

Kampfakta:

Idrettsparken, 587 tilskuere

EIK-Arendal 3-3 (0-0)

Mål: 0-1 Preben Skeie (46), 1-1 Magnus Sandvik Høiseth (48), 2-1 Stian Rokås Michalsen (65) , 2-2  Sebastian Remme Berge (75), 2-3  Sander Lille-Løvø (84), 3-3 Magnus Lankhof Dahlby (90)

EIK stilte følgende lag: Anders Klemensson – Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Robert Williams – Stian Rokås Michalsen, Sivert Strangstad, Chris Thodal Sleveland – Jørgen Voilås, Magnus Lankhof Dahlby, Magnus Sandvik Høiseth

Benyttede innbyttere: Andreas Heggen og Torben Dvergsdal

Gule kort:Magnus Sandvik Høiseth, to til Arendal

Share