Sander Lønning på lån fra Sandnes Ulf

På søndag fikk vår keeper Anders Klemensson en forferdelig skade da han brakk foten i Idrettsparken. Vi ønsker han masse god bedring videre, og sender varme tanker!

Preget Thu:

-Det var veldig vondt å se en så bra fyr som Anders ha så vondt, og det preget meg. Jeg håper virkelig det går godt med Anders videre, og håper å se han på banen fortest mulig igjen. Men viktigst av alt er at han etter omstendighetene har det greit, og nå er det min, spillerne og klubben sin jobb å støtte han i tiden fremover.

Sander Lønning på lån

EIK har i dag blitt enige med Sandnes Ulf om ett lån av Sander Lønning. Det går under den nasjonale utlånsavtalen, og varer i første omgang frem til 31.07. I fjor fikk 20-åringen 11 kamper i OBOS-ligaen for de lyseblå. Han vil slutte seg til EIK-troppen i morgen tidlig, og vi ønsker Sander velkommen til EIK

-Vi fikk mange alternativer av keepere, men er bestemte på Sander Lønning vil passe godt inn hos oss nå og gleder oss til han slutter seg til troppen i morgen. Jeg er takknemlig for klubben vær såpass på ballen på kort varsel og klarte å få inn en ny keeper. Det viser at vi er ett solid team som jobber godt-Kjell Andrè Thu

EIK Fotball ønsker å takke Sandnes Ulf for den gode samarbeidsvilligheten i forbindelse med låneavtalen

Share