Ute av cupen etter tap mot Vard

Det ble tap 3-1 for EIK mot Vard i kveldens cupkamp i Haugesund. Det betyr at vi er ute av årets NM ved første hinder.

SVAK FØRSTE OMGANG
En svak første omgang satte utgangspunktet for kampen, og det skulle ikke gå mer enn åtte minutter før Andreas Endresen sendte Vard i ledelsen etter en kontring, der de brøt mens vi var i ubalanse. Hjemmelaget fikk blod på tann og kjørte kampen deretter.

Ti minutter før pause skulle ledelsen bli doblet. Heine Åsen Larsen forsøkte å klarere et innlegg fra Vard høyrekant, men var uheldig og satte ballen i eget nett

DOMMERTEAMET I FOKUS
Det så ut til EIK-laget fikk seg en vekker etter 0-2 i mot. Jo Stornes Stålesen kom rundt på venstresiden og slo ett innlegg inn i boksen. Tilslutt fikk Heine Åsen Larsen avsluttet mot mål, der Adam Dabosz avverget målet med armen. Dommeren pekte på straffemerket, og Chris T Sleveland gjorde seg klar til å ta den. Men ting skulle endre seg, da linjemannen ønsker å snakket med hoveddommer. Etter diskusjoner dem i mellom, endte dommerteamet opp med å gjøre om situasjonen, til stor overraskelse for samtlige. Dermed gikk vi til pause på stillingen 0-2

DÅRLIG START PÅ ANDRE
Vard fikk allerede tre minutter ut i andre omgangen et frispark i venstre korridor. Den endte i mål etter at Sixten Dalen Jensen var sist på ballen.
Deretter tok vi litt tak i oss selv, og fikk satt litt mer press. Etter en time spill fikk Stian Rokås Michalsen tid ute på høyresiden og dro av en Vard-spiller før han satte ballen i mål bak Frank Stople.

Adrian Bergersen fikk sine første minutter for året, og kom til to relativt store sjanser. Ellers ble det ikke den store trusselen mot Vard-målet, og haugesundslaget gikk dermed videre til runde 2.

TRENEREN OM KAMPEN:

Share