Vi møter Træff 2. pinsedag

EIK Fotball ønsker alle velkommen til ny hjemmekamp. Vi gleder oss til å møte Træff for første gang. Avspark er 13:00.

Etter en flott seriestart der vi har tatt 16 poeng på seks første kampene, er det nå gått hele 15 dager siden vi slo Aalesund 2 på bortebane. I mellomtiden har det blitt spilt cup. Etter tapet borte for Vard Haugesund er det seriespill som gjelder resten av sesongen.

Vi håper at du vil avslutte pinsen med å se EIK ta imot Træff. Juni måned er rett rundt hjørnet og gresset i Idrettsparken er grønnere enn på lang tid. Vi tar imot gjestene fra Molde for første gang i Idrettsparken. Træff rykket opp fra 3. divisjon i 2021 og imponerte i fjor med 6. plass på tabellen. De grønne og hvite mistet treneren sin før sesongen. Petter Sjåholm Melø ble hentet til Jerv og Øyvind Høgmo ble hans erstatter. Han har foreløpig ledet Træff til 7. plass på tabellen med ti poeng. Træff røk ut av cupen etter ekstraomganger mot 3. divisjonslaget Strindheim denne uken. I serien har de derimot tre kamper uten tap. På bortebane har de vunnet to og tapt mot et sterkt Vålerenga 2.

Lønnings hjemmedebut

For EIKs del er som kjent Anders Klemensson skadet for resten av sesongen. Det betyr at Sander Lønning skal gjøre sin første hjemmekamp etter at han ble hentet på lån fra Sandnes Ulf. Vi ønsker Sander velkommen til Husabø! Heine Åsen Larsen startet sin første offisielle kamp for året borte mot Vard i cupen etter skade. Gledelig var det også at Adrian Bergersen kom inn i andre omgang etter et lengre skadeopphold. Vår hovedtrener Kjell-André Thu må dessverre se kampen fra tribunen etter det røde kortet han fikk mot Vard. Han får altså ikke lede laget til denne kampen.

Mer forhåndsstoff

Utfyllende informasjon om Træff finner du i vårt kampprogram, som legges ut gratis på hjemmesiden til EIK Fotball. Der skriver assistenttrener Sindre og midtstopper Bjørn sine tanker før møtet med Træff. I tillegg får du quizduell mellom Fanuel Ghebreyohannes og Adrian Bergersen, mer info om det som rører seg i klubben og mye mer!

BILLETTPRISER
Billettprisene på EIKs hjemmekamper er de samme som i fjor. Det vil si:

Voksen: 100 kr,-
Pensjonist/student: 50 kr,-
Barn under 16 år: Gratis

Share