Rekruttlaget med storseier


Vårt rekruttlag i 4. divisjon vant i kveld hele 6-0 over Hundvåg på B&G-banen. Stillingen ved pause var 4-0.

Trygve Rogstad åpnet scoringsballet da han skled inn 1-0 på bakre stolpe etter et innlegg fra Fanuel Ghebreyohannes (bildet over). Adrian Bergersen doblet til 2-0 da han dro seg inn i banen etter et hjørnespark og sendte avgårde en suser som gjestenes keeper Torjus Tveiterå bare kjente lufftrykket av. (bildet under)

Aleksander Nygård Kjellmann økte til 3-0 tre minutter før pause (bildet under), før Jonas Halsne også kom på scoringslista like før dommeren blåste for halvtid.

Torben Dvergsdal kom inn etter pause, og brukte bare fire minutter til å øke ledelsen til 5-0. Da litt over et kvarter gjenstod, satte Hundvågs Snorre Hol Djupvik ballen i eget nett, og sluttresultatet ble dermed 6-0.

Link til kampfakta


Share