Sliteseier mot Grorud på bortebane

Her setter Stian Rokås Michalsen inn dagens eneste scoring.

«Okka» gutta tok i formidag turen til hovedstaden for å møte Grorud. I solsteiken kunne Stian Rokås Michalsen etter 12 minutter sørge for ledelse, og den holdt hele kampen. Dermed kan EIK-guttene ta med seg alle tre poengene hjem til Egersund

I starten var det EIK-spillerne som kom best ut av blokken og satte ett bra press på Grorud. Etter 12 minutter kunne Adrian Amundsen Bergersen sende pallen videre ut til venstre. Der sto Stian Rokås Michalsen som kunne sette ballen i lengste hjørne. Det skulle ikke mange minutter til før det kom en ny EIK-sjanse. Torben Dvergsdal fikk ett innlegg på bakerste og fikk god klem på en heading, men Grorud-keeperen var med på notene. Frem til drikke-pausen etter 22 minutter var EIK-laget best.

Hjemmelaget skulle derimot sette mer press etterpå. De fikk en kjempesjanse som gikk på innsiden av stangen, og trillet bortover linjen. Sander Lønning var våken, og tok ballen foran Grorud-spilleren som kom på returen. Før pausen hadde også hjemmelaget en farlig corner som tilslutt ble klarert. Lagene gikk til pause på stillingen 0-1 til EIK.

I andre omgangen hadde Grorud ett visst press på EIK-laget, men klarte samtidig ikke å skape de helt store sjansene. EIK-spillerne spilte en voksen kamp, og forsvarte seg godt. Med en sterk 1-0 seier på bortebane så opprettholder vi ledelsen på seks poeng.

Neste helg på lørdag klokken 15:00 møter vi Fløy hjemme, da er det alle mann «Opp te Husabø»

Kampfakta:

Grorud-EIK

0-1. Målscorer: 0-1 Stian Rokås Michalsen (12).

Grorud kunstgress, 719 tilskuere

EIK stilte med følgende lag: Sander Åke Andreas Lønning, Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Robert Williams, Sivert Strangstad, Chris Thodal Sleveland (K), Adrian Amundsen Bergersen, Stian Rokås Michalsen, Torben Dvergsdal og Magnus Lankhof Dahlby

Benyttede innbyttere: Fanuel Ghebreyohannes, Heine Åsen Larsen, Jørgen Voilås og Marius Andersen

 

Share