Lars Markmanrud på lån til EIK

EIK fotball har i dag blitt enige med Sandefjord Fotball om et nasjonalt utlån på Lars Markmanrud. Lånet strekker seg i utgangspunktet ut resten av sesongen. Vi ønsker Lars velkommen til EIK og Egersund. 

-Mye erfaring

Lars Markmanrud kommer fra Eliteserie-klubben Sandefjord. Han står bokført med 41 kamper i Eliteserien for vestfoldningene. 22-åringen har sin første trening med oss i dag, og blir mest sannsynlig klar til helgens kamp mot Fløy

For troppen sin helhet er dette en strålende signering. Jeg kjenner til Lars fra tiden jeg var i Vestfold, og vi får inn en kvalitetsspiller. Ikke minst er han 100% seriøs, og vil gli godt inn i gruppa og ta ansvar. Han kan spille midtstopper, back og på midtbanen, så dette vil gi oss muligheter i en lang sesong. I tillegg er det ekstra fint å få inn en ekstra spiller, da vi vet at skader og suspensjoner vil komme. Nå er det fokus på kampen mot Fløy, og jeg håper å se mange på Husabø- Kjell Andrè Thu

EIK fotball ønsker å takke Sandefjord Fotball for samarbeidsvilligheten, og en veldig god prosess.

Share