Ny hjemmekamp for A-laget

Lørdag møter vårt A-lag Fløy til ny seriekamp klokken 15:00.

Etter en sterk borteseier over Grorud i Oslo, er det på tide med ny kamp i Idrettsparken. Vi har 22 poeng etter åtte spilte kamper og står uten tap denne sesongen. Værmeldingene er svært gode og laget vårt er ubeseiret i PostNord-ligaen denne sesongen. Derfor håper vi du vil støtte laget i jakten på tre nye poeng. Voksne kommer gratis inn i følge med barn i EIK-drakt eller Windbreaker.

En kjent motstander
Fløy er et lag vi har møtt mange ganger. I 2005 ble det tap begge ganger. Etter opprykket til 2. divisjon i 2011 har vi hatt bedre tak på dem. Totalt har vi ti seire, fire uavgjorte og to tap mot Fløy. De blå og hvite har hatt en svak sesongstart og ligger sist i vår avdeling. Én seier vil i midlertidig være nok til å komme likt med lagene over streken. Forrige helg tapte de 1-3 hjemme for Lyn, etter at de lå under 0-3 til pause. Til denne kampen hadde Fløy ny trener, etter at Johannes Hardarsson ga seg som hovedtrener og har fått jobb i Agder fotballkrets. Hans assistent Marius Kjørvik Johansen tar over ansvaret for laget permanent. Han er bare 27 år, men har vært aktiv i Fløy helt siden vinteren 2013/14. Lagets eneste seier kom hjemme mot Kjelsås i fjerde serierunde og fasiten er dermed fire poeng etter åtte spilte kamper. Det siste poenget kom borte mot Notodden i tredje serierunde.

Markmanrud er klar
Nysigneringen Lars Markmanrud er i troppen som møter Fløy. Troppen for øvrig er uten nye fravær, men som kjent er Anders Klemensson ute for resten av sesongen. Mer om kampen finner som vanlig i kampprogrammet som slippes på nettsiden på kampdagen. Der finner du også mer informasjon om bortelaget, quizduell mellom to spillere, Kjell-André Thu sine ord om kampen, og mye mer.

Billettinformasjon
Ordinære billettpriser på EIKs hjemmekamper er som følger:

Voksen: 100 kr,-
Pensjonist/student: 50 kr,-
Barn under 16 år: Gratis

Bortefeltet finner Fløys supportere feltet som er markert rødt på kartet nedenfor.

 

Share