Sjansefattig kamp endte i 0-0 mot Fløy

EIK-guttene kom inn med mye selvtillit på forhånd av kampen med 7 servere og 1 uavgjort. Fløy lå på motsatt ende på tabellen med stusselige 4 poeng. Men lørdag ettermiddag var ikke forskjellen på lagene like tydelig, og Fløy kunne reise hjem med ett poeng til Flekkerøya.

Det var ikke de store sjansene å melde om i den første omgangen. Fløy hadde ett par farlige overganger, men det ble med halvsjansene. Etterhvert ble det en frustrerende omgang for EIK-spillerne som i varmen slet med å produsere de store sjansene. Fløy lå godt i rammen og forsvarte seg med livet som innsats, og fikk kampen inn i sitt spor. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0

I andre omgangen var det litt mer trykk enn i første, men EIK-guttene var ikke 100% påskrudde. Stian Rokås Michalsen fikk en stor sjanse på bakerste stolpe, men der var Ante Knezovic og reddet. Chris Thodal Sleveland var også farlig frempå med ett skudd, men gikk noen centimeter over mål. På tampen av kampen kunne Fløy faktisk tatt alle 3 poengene med seg etter ett langskudd, men Sander Lønning var med på notene og fikk reddet til corner.

På en frustrerende EIK-dag må vi ikke glemme vi uansett etter denne runden har minst 4 poeng ledelse, og står med 7-2-0 i kamper og 5 innslupne mål. Nå er fokus på Notodden neste helg

Opp te Husabø…

Kampfakta:

EIK-Fløy 0-0

Idrettsparken, 653 tilskuere

EIK stilte med følgende lag: Sander Åke Andreas Lønning, Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Robert Williams, Sivert Strangstad, Chris Thodal Sleveland (K), Adrian Amundsen Bergersen, Stian Rokås Michalsen, Magnus Sandvik Høiseth og Magnus Lankhof Dahlby

Benyttede innbyttere: Fanuel Ghebreyohannes, Heine Åsen Larsen, Torben Dvergsdal og Lars Markmanrud

Share