Årets første serietap

Det ble årets første tap i serien for A-laget i går, da Notodden vant 2-0. Kampen var nokså jevnspilt, men vi maktet ikke å sette sjansene våre, mens hjemmelaget scoret to ganger omtrent midtveis i andre omgang.

Vi leder fortsatt serien, men Lyn på andre plass er bare to poeng bak oss etter sin seier i Aalesund i går kveld.

KAMPFAKTA:

Notodden – EIK 2-0 (0-0)
Sætre idrettspark, 367 tilskuere
Målene: 1-0 Melvin Fritzhell (61), 2-0 Adrian Berntsen (67)

Dommer: Eirik Wisted-Thu (Ready)

EIKs lag: (4-3-3)
Sander Lønning – Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Robert Williams – Chris Thodal Sleveland, Sivert Strangstad, Lars Markmanrud – Adrian Bergersen, Magnus Lankhof Dahlby, Magnus Sandvik Høiseth.

Benyttede innbyttere: Torben Dvergsdal, Heine Åsen Larsen, Jørgen Voilås

Share