A-laget møter Brattvåg i morgen 13:00

Brattvåg kommer til Idrettsparken til årets ellevte seriekamp. Avspark er klokka 13:00.

Forrige helg tapte vi 0-2 for Notodden på bortebane, mens det i sist hjemmekamp endte 0-0 mot Fløy. Derfor håper vi å kunne slå tilbake med en seier, i det som er nest siste hjemmekamp før sommerferien. Vi ligger fortsatt på førsteplass med 23 poeng. Lyn er nummer to og møter Vålerenga 2 på mandag. Notodden slo Vard lørdag, som betyr at de innehar tredjeplassen.  Kjelsås spilte uavgjort hjemme mot Fram Larvik, mens Ørn-Horten slo Fløy på hjemmebane .

Bortelaget gjør sin tredje opptreden i Idrettsparken noensinne. Vi møtte Brattvåg i 2018 og 2019. Disse kampene vant EIK 3-0 og 5-0. I 2018 var målscorerne Mathias Kvåle Perttamo, Roy André Miljeteig og Kevin Beugre. Året etter scoret Stian Sleveland, Bubacarr Sumareh, Markus Naglestad (2), mens det femte var et selvmål. Siden den gang har begge lag spilt på samme nivå, men i forskjellige avdelinger. Gjestene leverte sin beste sesong gjennom tidene i 2021, da de endte på femteplass i 2. divisjon.

I fjor ble Brattvåg nummer ni på tabellen. Denne sesongen startet med seier over Træff, men etter dette har det kun blitt seier over Fløy. Det gjør at Brattvåg ligger på 12. plass på tabellen. De har for øvrig én kamp mindre spilt enn EIK. I cupen har det gått veldig bra for de gule og blå. Onsdag tar de imot Brann til 4. runde etter at Haugesund ble slått ut i forrige runde.

Mer info om kampen får du som vanlig i kampprogrammet, som legges ut på nettsiden til EIK Fotball.

Billettinformasjon
Ordinære billettpriser på EIKs hjemmekamper er som følger:

Voksen: 100 kr,-
Pensjonist/student: 50 kr,-
Barn under 16 år: Gratis

Share