Målfest på Husabø! 5-0 mot Brattvåg

Her setter Ådne Midtskogen inn 5-0 etter en corner.

Etter to kamper uten mål fra EIK-laget, så skulle det virkelig løsne mot Brattvåg i ettermiddag. Etter 90 minutter så sto det hele 5-0 på måltavlen. 

Stort trykk på Brattvåg

Allerede fra start klartre EIK-spillerne å sette ett solid trykk på Brattvåg-laget. Den første halvsjansen kom allerede etter ett minutt, men Heine Åsen Larsen fikk ikke avsluttet angrepet skikkelig. Det første målet skulle komme fra spill på vår høyreside etter en halvtime spill. Det gikk fort fremover på få touch, og Jo Stornes Stålesen fikk slått videre til Adrian Amundsen Bergersen. Sistenevnte skulle på fint vis tre ballen videre igjennom til Heine Åsen Larsen som alene med keeper kunne sende EIK i ledelsen.

Ti minutter senere skulle ledelsen dobles. Chris Thodal Sleveland fikk fyrt av ett skudd som Marco Pris Jørgensen ikke klarte å holde. På returen var Heine Åsen Larsen, og kunne sette inn sitt andre for dagen.. Rett før pause skulle også mål nummer tre komme etter en corner. Adrian Amundsen Bergersen slo en skikkelig hard og presis corner som Brattvåg-spiss Agwa Obiech satte i eget mål.

Heine Åsen Larsen satte to mål etter at han startet som spiss i dagens kamp.

Rett ut fra startblokkene i andre omgang

Bare fem minutter ut i andre omgangen skulle det bli 4-0 til EIK etter mål av Adrian Amundsen Bergersen. Heine Åsen Larsen sendte igjennom ballen til Bergersen som kom inn fra sin høyreside. Kontrollert kunne han sette ballen i mellom beina på Brattvåg-keeperen. Sjansene kom bare på rekke og rad ut i gjennom omgangen, og det var bare ett tidsspørsmål før mål nummer fem skulle komme. På en corner midtveis i omgangen kunne Ådne Midtskogen heade ballen i mål.

Kampfakta: 

EIK-Brattvåg 5-0 (3-0)

Målscorere: 1-0 Heine Åsen Larsen (30), 2-0 Heine Åsen Larsen (40), 3-0 Agba Obiech, selvmål (45), 4-0 Adrian Amundsen Bergersen (51), 5-0 Ådne Midtskogen (73)

Idrettsparken, 487 tilskuere

EIK startet med følgende lag: Sander Åke Andreas Lønning, Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland (banens beste), Robert Williams, Chris Thodal Sleveland (K), Sivert Strangstad, Lars Markmanrud, Magnus Høiseth, Heine Åsen Larsen og Adrian Amundsen Bergersen.

Benyttede innbyttere: Fanuel Ghebreyohannes, Jørgen Voilås, Magnus Lankhof Dahlby, Jonas Øvsttun Jørgensen og Torben Dvergsdal.

 

Share