Møter Kjelsås borte

Søndag tar vårt A-lag turen til hovedstaden for andre gang denne sesongen. Der venter Kjelsås på Grefsen kunstgress.

Det er tredje gang vi møter Kjelsås på bortebane. I 2018 ble det seier takket være et hat-trick av Mathias Kvåle Perttamo. Forrige møte var i 2021. Da vant hjemmelaget 1-0. I Idrettsparken ble det uavgjort i 2018 og seier i 2021.

Suksess i cupen
Vi fikk en god opplevelse forrige helg med 5-0 over Brattvåg. Kjelsås spilte 1-1 mot Fram Larvik forrige lørdag og har i mellomtiden fått mye oppmerksomhet etter at de tok seg til kvartfinale i cupen. På onsdag slo de nemlig ut KFUM etter to seine scoringer fra Jens Bonde Aslaksrud og Rasmus Eggen Vinge. I kvartfinalen venter Raufoss på hjemmebane.

Stabilt lag
Kjelsås har spilt i 2. divisjon siden 2002 og har hatt samme trener, Eivind Kampen, siden 2012. Dette til tross for at de stadig sender spillere oppover i divisjonssystemet. Den siste på denne lista blir Rasmus Eggen Vinge, som har signert for Stabæk og melder overgang til Eliteserien når overgangsvinduet åpner 1. august.

Godt hjemmelag
Vi ligger først på tabellen med 26 poeng etter 11 kamper. Kjelsås er nummer fem med 20 poeng. 16 av disse poengene har de tatt på hjemmebane. Det er med andre ord en tøff bortekamp som venter Kjell André Thus menn. Men vi har vunnet fire av fem bortekamper og har holdt nullen i fem av de siste sju kampene.

Kampen har avspark klokka 14:00 og kan som vanlig ses på TV2 Play og Direktesport.

Share