Vårsesongens siste hjemmekamp

Lørdag ettermiddag spiller vi hjemme mot Fram Larvik i det som er vårsesongens siste hjemmekamp. Avspark i Idrettsparken er klokka 15:00.

Vi kommer fra to fine seire mot Brattvåg og Kjelsås, og ligger øverst på tabellen før denne serierunden, fem poeng foran Lyn på andre plass. De fikk deres bortekamp mot Brattvåg utsatt på grunn av et kansellert fly, og har dermed en kamp til gode på oss. Lyns utsatte kamp blir ikke spilt før midt i oktober ut fra NFFs oppdaterte oppsett.

I framgang
Fram startet sesongen veldig svakt, og tapte sine første fire seriekamper etter opprykket i fjor, men har siden karret seg opp på tolv poeng, noe som gjør at de ligger tre poeng over nedrykksstreken før denne serierunden. Forrige helg ble det tap 2-1 hjemme mot Vard Haugesund.

Fram har en spiller i troppen med fortid i EIK, nemlig keeper Miguel Vieira. Morgendagens kamp blir hans første møte med Idrettsparken etter at han forlot oss høsten 2021. I vår egen tropp har Adrian Amundsen Bergersen og Anders Klemensson begge en fortid i Fram.

God treningsuke for EIK
Trener Kjell André Thu kan i morgendagens kampprogram fortelle at vi har hatt en god treningsuke med fokus på å bli skarpere offensivt. Stian Rokås Michalsen sliter fortsatt litt med sin lyskeskade, men bortsett fra ham og langtidsskadde Anders Klemensson skal hele troppen være klar for kamp.

Mer i programmet
Vi kommer med mye mer forhåndsstoff om kampen i vårt kampprogram «Gult & Svart», som blir publisert lørdag morgen.

Share