4-1 seier mot Fram-Larvik- Har ikke tapt på Husabø på over ett år

Med seier mot Fram-Larvik i lørdagens kamp ville «Okka gutta» gått ubeseiret på Husabø i ett år. Takket være fest fotball, og 4-1 seier er det nå over over ett år siden vi har tapt på Husabø. Sist hjemmetap kom 3 juli 2022 mot Strømmen. 

De som hadde tatt turen til Idrettsparken rakk knapt å sette seg før EIK-guttene skulle fikse ledelse. Fint kombinasjonsspill på venstre siden hvor det gikk fort på ett-touch var foranledningen til at Sivert Strangstad kunne heade inn 1-0. Bare noen få minutter senere skulle Adrian Amundsen Bergersen skru på turboen ned mot høyresiden før han la inn til Heine Åsen Larsen. som kunne sette sitt fjerde mål på de siste tre kampene, En pang-åpning sørget for 2-0 etter 12 minutter!

Sivert Strangstad satte inn det første målet

Som om det ikke skulle bli verre for gjestene, så klarte Pamadou Jatta å pådra seg ett unødvendig rødt kort. Etter å ha blitt taklet av Lars Markmanrud reagerte han med å sette knottene i leggen til sistnevnte. Til tross var det Fram-Larvik som skulle sette kampens neste mål. Sivert Strangstad mistet ballen på midtbanen, og gjestene hadde mye rom å kontre i. Talentet Jonas Brususgaard fikk forsere og med ett skudd helt nede i stolperota kunne han redusere. Det var også resultatet til pause.

I grunnen var det bare ett tidsspørsmål før EIK-spillerne skulle klare å score mål nr tre. Flere store sjanser på tampen i første omgang, og starten av andre omgang kunne få en til å lure om det ikke ville seg. Kaptein Chris Thodal Sleveland ville det annerledes, og kunne etter ca èn times spill sette inn 3-1 og sin første scoring for sesongen. «Okka» kaptein skulle også få lov å ha æren å gi en nydelig målgivende til Magnus Lankhof Dahlby som på fint vis satte inn 4-1 alene med Fram-keeper Miguel Vieira. Det var ikke noe å si på om det hadde blitt flere scoringer, men 4-1, tabelltopp og meget godt spill var mer enn godkjent!

Kampfakta: 

EIK- Fram Larvik 4-1 (2-1)

Målscorere: 1-0 Sivert Strangstad (4),  2-0 Heine Åsen Larsen (12), 2-1 Jonas Bruusgaard (34), 3-1 Chris Thodal Sleveland (64), 4-1 Magnus Lankhof Dahlby (69)

Idrettsparken, 397 tilskuere

EIK stilte med følgende lag: Sander Åke Andreas Lønning, Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Robert Williams, Sivert Strangstad, Chris Thodal Sleveland (K og banens beste), Lars Markmanrud, Magnus Høiseth, Heine Åsen Larsen og Adrian Amundsen Bergersen

Benyttede innbyttere: Jørgen Voilås, Magnus Lankhof Dahlby, Torben Dvergsdal, Aleksander Kjellmann og Fanuel Ghebreyohannes

Neste kamp er borte mot Brattvåg neste søndag klokken 15:30. 

Share