Sander Lønning sitt lån forlenges

Her er Sander Lønning i aksjon med en kjemperedning mot Træff

EIK Fotball har blitt enige med Sandnes Ulf om en forlengelse av det nasjonale utlånet til Sander Åke Andreas Lønning. Lånet strekker seg frem til 05. september. 

10 kamper på høstsesongen: 

Keeperen som fyller 21-år som en måneds tid har på vårsesongen har notert seg for 10 kamper for EIK. Det har endt med 6 rene bur for sisteskansen. Nå er det klart at utlånet forlenges frem til og med Aalesund 2 kampen den 04.september.

Vi er veldig glad for at vi får Sander med på starten av høstsesongen som kjenner systemet fra i vår, og det gir oss en trygghet inn mot de første kampene nå i høst. Vi er glade for hvor samarbeidsvillige Ulf har vært til tross for de har sitt til å ha hensyn til. Samtidig vil det etter Aalesund 2-kampen være 8 kamper igjen, og vi er på utkikk etter en til keeper som kan være her ut sesongen-Daglig leder, Matteus Bårdsen

 

Share