Ferien over for A-laget


Vårt A-lag startet oppkjøringen foran det som kan bli en svært spennende høstsesong i går mandag. Vi var innom på dagens trening og fikk se en humørfull gjeng som forberedte seg i det fine været på Husabø.

Hele troppen så nær som to mann var i full trening. Heine Åsen Larsen brakk en tå i hjemmekampen mot Fram for noen uker siden, og skal ta en røntgen en av de første dagene for å se om han kan begynne å trene med ball igjen. Selv var han håpefull at dette kunne skje allerede førstkommende mandag.

Magnus Høiseth var heller ikke på dagens trening, men kommer til Egersund i morgen og er klar for morgendagens trening. Bare formaliteter gjenstår når det gjelder å forlenge lånekontrakten ut sesongen.

Daglig leder Matteus Bårdsen forteller at det jobbes iherdig med å forsterke troppen før høstsesongen, og at det trolig blir annonsert noe senere i uka.

Ellers var det meningen at det skulle spilles en treningskamp mot Staal Jørpeland førstkommende lørdag, men dessverre har Staal meldt avbud fra denne kampen. Det jobbes derfor med en annen motstander, og vi vil komme med oppdateringer om dette når det er klart.

Første seriekamp etter ferien er lørdag 12. august borte mot Lyn 1896 på Bislett. Billettsalget til denne toppkampen har startet: Link her

Share