Magnus Sandvik Høiseth blir i EIK ut sesongen!

EIK Fotball har i dag blitt enige med Ranheim TF om et utlån ut sesongen for Magnus Sandvik Høiseth

Toppscorer

Lånesoldaten starter sesongen med ett smell da han i første omgang mot Vard Haugesund satte to scoringer. Etterpå har han fortsatt å score mål, og noterte seg sist mor Brattvåg ved ett straffe-mål. Nå blir lagets toppscorer med 8 scoringer i EIK ut sesongen.

Magnus Sandvik Høiseth sin første trening tidligere i vår.

-Viktig bidragsyter i gruppa

Kjell Andre Thu har følgende å si om forlengelsen av lånet:

-Det var viktig for oss å få på plass en viktig bidragsyter i gruppa, som har tilført oss målpoeng. Han er tross alt vår toppscorer med 8 mål. Magnus er en utrolig fin gutt å ha i gruppa som bidrar der også. Både vi og spilleren fikk det slik vi hadde håpet, og det er vi veldig glad for

Share