Mads Nørby Madsen tilbake i EIK

Fra og med 1.august ble Arendal Fotball og Mads Nørby Madsen enige om å terminere kontrakten som hadde utløp 31.12.2023. Etter Mads Nørby Madsen ble tilgjengelig på markedet tok det ikke mer enn fire dager, før han nå signerer igjen for sin gamleklubb. Vår «Danske-venn» har signert på en kontrakt som gjør han gul og svart ut året. 

-Gul og svart

Mads Nørby Madsen ble i sin tid hentet til EIK foran 2014-sesongen, og ble fort en publikumsfavoritt. I forkant av 2019 valgte han å signere med Arendal, og har spillet for de hvite frem til nå.Venstrebacken står med 128 kamper for EIK, og 8 mål fra sin venstreback-posisjon.

Mads Nørby Madsen på ett av mange løp langs venstresiden på Husabø. Det tok ikke lang tid for dansken ble en publikumsfavoritt.

Vi vet hva som bor i Mads etter mange kamper i EIK tidligere. Når han ble ledig på markedet, så var det ikke mye betenkningstid før vi valgte å signere han ut året. Klubben har stor tro på ved god oppfølging, og en god treningshverdag vil han komme tilbake til nivået han var på i glanstidene i EIK-Daglig leder, Matteus Bårdsen

EIK Fotball ønsker Mads Nørby Madsen velkommen tilbake til klubben og byen! Dansken knytter seg til troppen i dag, og vil være å se på trening i dag

Share