Publikumsinfo Lyn – EIK

Lørdag ettermiddag spiller vi toppkamp mot Lyn på Bislett i Oslo. Det er forventet at mange EIK-supportere tar turen til hovedstaden denne helga. Derfor har vi samlet info for publikum her:

BILLETTER
Billettpris er kr 150,-. På grunn av forventet stor publikumstilstrømning, kan det være lurt å forhåndskjøpe billetter. Det kan gjøres på denne siden.

Alle tilskuere på kampen benytter inngang 1, men det blir satt av eget felt på tribunen for EIKs supportere. For ordens skyld er avspark klokka 13:30 lørdag ettermiddag.

FØR KAMPEN
Jarl Andre Aaserud har dratt litt i trådene for å skape stemning før kampen. Han foreslår at EIK-supportere som ønsker å lade opp til kampen sammen kan samles foran Stortinget kl. 10:30. Han har også vært i kontakt med puben «The Scotsman» på Karl Johans Gate og skriver i en melding:

«Vi har fått en god avtale med Scotsman fra kl. 11:00 og frem til 12:45, med gode priser i baren. Så går vi samlet opp til Bislett Stadion. Vi har også fått til en god avtale etter kamp om folk ønsker det.»

SUPPORTERUTSTYR
Dersom noen føler at de mangler litt gult og svart å ha på seg til lørdagens storkamp, så er det mulig å kjøpe skjerf og drakter ved å kontakte daglig leder Matteus Bårdsen (melding til 950 82 409).

Pris for skjerf er kr 149,- og for trøye lik den A-laget bruker kr 599,-

Utstyr kan hentes i klubbhuset fredag, eventuelt bringes med til Oslo av Matteus.

Share