Chris Sleveland: – Gleder meg enormt

Da vi snudde 0-1 til seier 2-1 i hjemmekampen mot Lyn, var kaptein Chris Sleveland en av spillerne som virkelig stod fram når det gjaldt som mest etter pause.

26-åringen la det målgivende frisparket da Jørgen Voilås utlignet med et hardt hodestøt (bildet under), og gikk foran med voldsom innsats da vi koplet grepet på gjestene fra Oslo i andre omgang, etter at Lyn hadde dominert før pause. Chris jubilerte med sin kamp nummer 200 i tigertrøya i hjemmekampen mot Lyn og hadde dette å si til Dalane Tidende etter kampen:

«Vi hadde kanskje litt høye skuldre i første omgang, men da vi klarte å presse Lyn mer og mer tilbake, fikk vi ferten av poeng, og jeg tenkte at nå er det bare et tidsspørsmål før vi scorer. Å snu en kamp mot et så godt organisert lag som Lyn er alltid vanskelig. De ligner på mange måter på Bryne slik de var da de rykket opp for to år siden, og er ekstremt gode å forsvare seg under press. Derfor var det ekstra sterkt av oss å score to det siste kvarteret og vinne kampen.»

Chris er den eneste fra dagens spillertropp som var med da vi vant 1-0 over Lyn på Bislett i 2014. Han var bare 17 år den gang, og kom inn som innbytter i sluttminuttene: – Det var en utrolig kul opplevelse å være med på, med masse tilreisende supportere og god støtte fra tribunen. Jeg håper virkelig at vi kan gjenskape det som skjedde for ni år siden i morgen, med masse EIK-supportere på tribunen og forhåpentligvis tre poeng med hjem til Okka by!

I likhet med supporterne, så gleder også vår kaptein seg veldig til kampen i morgen: – Ja, jeg gleder meg enormt mye til kampen, og det skal bli ekstremt kjekt med så mange tilreisende fra Egersund. Det ble en veldig jevn fotballkamp sist vi møtte dem på Husabø, og jeg tipper det blir en jevn kamp også i morgen mellom to gode lag. Men vi skal gjøre alt vi kan for å vinne, sier han.

A-laget har unnagjort to uker med intensiv trening etter ferien. Chris har dette å si om oppkjøringen fram mot toppkampen på Bislett: – Vi har hatt to gode treningsuker nå etter ferien, der vi også fikk spilt en internkamp nå i uka (bildet over). Det ser ut som gutta har gjort jobben i ferien og holdt formen ved like. Så er det også veldig kjekt å ha Mads Nørby Madsen tilbake på Husabø. Han er en veldig bra spiller, og vi håper han kommer kjapt tilbake i godt gammelt slag, slik vi husker ham fra sist han var i EIK. Tobias Hafstad ser også spennende ut. Jeg tror han kan tilføre laget noe ekstra og begge spillerne kommer inn og gir ekstra konkurranse om startplassene, avslutter Chris.

EIK går til toppkampen mot Lyn med tilnærmet fulltallig spillertropp. Trygve Rogstad og Henrik Urdal har tråkket på sykkelen under treningene nå i uka. Ellers skal alle-mann-alle være fit for fight.

Kampstart er klokka 13:30 på Bislett Stadion. Den kan også sees på TV2 Play og Direktesport.

Share