Tilbakeblikk: En magisk dag i Oslo

I morgen tidlig blir undertegnede etter planen plukket opp ved Heien Matsenter klokka 05:20. Deretter bærer det til Oslo med fire rutinerte supportere i bilen, med til sammen nesten 250 års erfaring med å følge, trene eller spille på EIKs A-lag.

Jeg håper på en like flott opplevelse som forrige gang vi spilte på Bislett i 2014, da rundt 200 egersundere tok turen til hovedstaden for å heie oss fram til seier 1-0. Jonas Høidahl reddet straffe, og Stian Vigrestad scoret et legendarisk mål som gjorde den fine maidagen perfekt.

Den gang var det eksotisk å spille seriekamp i hovedstaden, faktisk vår første der noensinne, selv om vi hadde spilt en cupkamp på samme arena mot Skeid i 1961. Undertegnede feiret seieren med å skrive en epistel om min og juniors dag i Oslo for ni år siden. Den kan dere lese ved å klikke på linken under:

En magisk dag i Oslo

Share