Tap i toppkampen

EIK tapte 2-1 i toppkampen mot Lyn på Bislett stadion lørdag ettermiddag. Kampen sett under ett var det fortjent at hjemmelaget vant. EIK hadde gode perioder midtveis i begge omgangene, men resten av kampen var Lyn det beste laget.

Kampen begynte på verst tenkelige måte for EIK da Sander Lønning sendte et utspill rett i beina på en Lyn-spiller. Hjemmelaget takket og bukket, og Andreas Bjørntvedt Olsen hadde en enkel jobb med å sende de røde og hvite i føringen.

EIK utlignet da seksten minutter var spilt, etter et fint angrep som ble avsluttet med en kontant markkryper fra Sivert Strangstad.

Vi ble satt under kraftig press i store deler av andre omgang, men holdt 1-1 til kampens 85. minutt. Da satte Andreas Hellum inn Lyns seiersmål fra spiss vinkel etter at vi ikke klarte å klarere ballen bort etter et av hjemmelagets mange hjørnespark.

Vi hadde også våre muligheter, særlig etter dødballer, men må bare innrømme at vi var nest best i toppkampen, som ble sett av hele 1514 tilskuere i det varme augustværet.

KAMPFAKTA:
Lyn 1896 – EIK 2-1 (1-1)

Målene: 1-0 Anders Bjørntvedt Olsen (3), 1-1 Sivert Strangstad (16), 2-1 Andreas Hellum (85)

Dommer: Jørgen Ekholt, Haga IL
Gult kort EIK: Sivert Strangstad

EIKs lag:
Sander Lønning, Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Robert Williams, Chris Sleveland, Sivert Strangstad, Lars Markmanrud, Adrian Bergersen, Heine Åsen Larsen, Magnus Sandvik Høiseth

Benyttede innbyttere:
Tobias Hafstad, Stian Rokås Michalsen, Magnus Dahlby, Torben Dvergsdal, Mads Nørby Madsen

Share