Målkalas hjemme mot Ørn-Horten

Her header Sivert Strangstad inn 2-0-

Alt av værmeldinger tilsa det skulle bli en kamp preget av været lørdag ettermiddag. Selv om det ikke ble helt som meldt var det fortsatt mye regn og vind på Husabø. Det stoppet ikke EIK-guttene i fra å valse over bruntrøyene fra Horten. 

Mål etter tre minutter

Sivert Strangstad har hatt en meget god sesong og vært involvert samtlige minutter til nå. I dagens kamp skulle det ikke gå mer enn i underkant av tre minutter før nevnte Strangstad kunne sende EIK i ledelsen. Jo Stornes Stålesen chippet han igjennom på fint hvis, slik Sivert Strangstad kom alene med keeper og var kald alene med keeper.

Chris Thodal Sleveland var god på å spille ballen oppover direkte til neste ledd i dag. På fint hvis gjorde han det til nysigneringen Tobias Hafstad som trillet videre til Stian Rokås Michalsen. Venstrekanten dro seg innover i banen før han klarte å sende i vei ett skudd som keeper fikk en neve på, men på returen derimot var Sivert Strangstad og doblet ledelsen. Dermed står midtbanespilleren med fem mål i år.

Etter en omgang der det var litt rufsete til tider med ballen, så var allikevel EIK det klart beste laget. Utenom Sivert Strangstad sine to mål, var det også flere sjanser som med litt mer effektivitet kunne endt i mål.

Festfotball i andre omgang

Hva vår hovedtrener Kjell Andrè Thu sa i pausen mot sin gamle klubb er uvisst, men i den andre omgangen kom EIK-guttene ut i ett enda høyere gir. Ørn-Horten var forsåvidt med i starten med ett par halvfarligheter, men etter Adrian Amundsen Bergersen sin 3-0 scoring etter timen så var det festfotball fra Thu sine gutter.

Tobias Hafstad som er innlånt fra Tromsø ut sesongen fikk starte i dag. Han ble bare mer og mer delaktig utover kampen, På en kontring der Jo Stornes Stålesen tilslutt fikk ballen, så valgte han å spille tvers over til venstre. Der dukket tromsøværingen Tobias Hafstad opp, og bredsidet  inn 4-0 fra ca 10-meter.

Her setter Tobias Hafstad inn 4-0 bak Ørn-Keeper Kristoffer Solberg.

Dahlby-dobbel

Magnus Lankhof Dahlby kom inn etter ca 60 minutter, og var delaktige i det offensive sammen med de andre innbytterne Jørgen Voilås og Magnus Sandvik Høiseth. EIK-maskineriet angrep gang på gang, og Ørn-Horten laget hang ikke sammen etterhvert. Jo Stornes Stålesen fikk lagt inn til Heine Åsen Larsen som headet mot mål, og keeper ga retur. På returen fra kloss hold så satte Magnus Lankhof Dahlby inn 5-0. Bare to minutter senere skulle samme mann sørge for 6-0. Jørgen Voilås la inn fra høyresiden. og Thomas Knutsen sleivet med klareringen. Magnus Lankhof Dahlby takket så fint for den feilen, og dermed satte han inn sitt 8.seriemål. Det gjør at han sammen med Magnus Sandvik Høiseth er laget sine toppscorere.

Magnus Lankhof Dahlby scoret to mål da han kom inn. Her setter han inn 5-0 målet.

 

Kampfakta: 

Postnord-ligaen runde 16.

Idrettsparken, 418 tilskuere

EIK – Ørn Horten 6–0 (2–0)

Mål: 1–0 Sivert Strangstad (3), 2–0 Sivert Strangstad (33), 3–0 Adrian Amundsen Bergersen (61), 4–0 Tobias Hafstad (70), 5–0 Magnus Lankhof Dahlby (87), 6–0 Magnus Lankhof Dahlby (88)

EIKs lag: Sander Lønning – Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Lars Markmanrud, Robert Williams – Chris Sleveland, Sivert Strangstad, Tobias Hafstad – Adrian Bergersen, Heine Åsen Larsen, Stian Rokås Michalsen.

Benyttede innbyttere: Magnus Sandvik Høiseth, Torben Dvergsdal, Jørgen Voilås, Magnus Lankhof Dahlby, Mads Nørby Madsen.

Share