Knut Andrè Skjærstein på lån fra LSK

Sander Lønning sitt lån går ut 04.september, og det har ikke vært en hemmelighet at klubben har jobbet med å få på plass en ny keeper. I dag kan vi annonsere at Knut André Søyland Skjærstein kommer på lån ut sesongen fra Lillestrøm Sportsklubb.

Solid erfaring fra høyere nivå

Knut André Søyland Skjærstein har solid erfaring fra høyere nivå. Han har vært flere sesonger i KFUM Oslo hvor han har 50 kamper i OBOS-ligaen. Han har også over 70 kamper i Postnord-ligaen fra tiden i KFUM og Follo.
Etterpå gikk ferden videre til Lillestrøm der han til nå har stått 4 kamper i Eliteserien og 5 NM-kamper.

Godt å ha på plass! 

Vi er veldig fornøyd med å få på plass en keeper, og spesielt med den kvaliteten som Knut André kommer inn med. Dialogen med Simon Mesfin i Lillestrøm har vært strålende, og vi takker LSK for godt samarbeid med å få til en låneavtale her-Daglig leder, Matteus Bårdssn

Spilleren slutter seg til troppen i morgen, og EIK fotball ønsker Knut André velkommen til Egersund og EIK!

 

Share