Ny toppkamp venter i Arendal

Vårt A-lag tar i morgen lørdag turen til Arendal, der vi skal møte et hjemmelag som nærmest må vinne om de fortsatt skal ha håp om opprykk eller kvalik.

Mens vi slo tilbake etter skuffelsen i Oslo for fjorten dager siden og slo Ørn hele 6-0 sist helg (bildet over), har Arendal nå tapt to kamper på rad med sifrene 0-3. Det betyr et revansjesugent hjemmelag som vil gjøre alt de kan for å komme tilbake på vinnersporet. Arendal ligger på fjerde plass på tabellen med sine 29 poeng, som er ni færre enn EIK og sju færre enn Lyn på andre plass.

Vi stiller til kampen i sørlandsbyen med nokså fulltallig tropp. Knut Andrè Skjærstein, som er kommet på lån fra Lillestrøm ut sesongen, er spilleklar for EIK. Bjørn Mæland er også tilbake i troppen etter at han stod over kampen mot Ørn grunnet dødsfall i nær familie.

Kampen mot Arendal har også et ekstra poeng i og med at både Stian Rokås Michalsen, Mads Nørby Madsen og Tobias Hafstad har en fortid i Arendal, mens Preben Skeie og John Phillipe Koko har vært i EIK tidligere. Det er jo ellers to lag som kjenner hverandre godt etter mange tøffe oppgjør de siste sesongene. Vårkampen i Egersund endte uavgjort 3-3 etter at Magnud Dahlby utlignet for EIK på overtid.

Vi drar til Arendal med fullt medieteam, og vil komme med reportasjer og intervjuer på nettsiden etter kampen.

Share