Rekruttlaget vant mot Randaberg

Vårt rekruttlag tok en sterk seier da våre unggutter vant 2-0 over Randabergs A-lag på B&G-banen i kveld.

EIK dominerte stort før pause, men kom aldri nærmere enn et par gode skuddforsøk fra Jørgen Voilås.

Etter pause fortsatte EIK å føre kampen spillemessig, og tok ledelsen på et straffespark etter en god time. Fanuel Ghebreyohannes ble felt inne i straffefeltet og Torben Dvergsdal eksepderte ellevemeterssparket sikkert i mål.

Keeperdebutant Knut André Skjærstein reddet sikkert da Randaberg fikk en sjanse fra frispark, og holdt altså nullen i sin første kamp i EIK-drakta.

Mot slutten av kampen ble det store rom for EIKs unge angripere. Vetle Jondal sendte et skudd over mål alene med keeper, men EIK sikret seieren da Sondre Klippenberg satte inn vårt andre mål med fem minutter igjen å spille.

KAMPFAKTA FINNER DERE HER

Share