På forhånd Aalesund 2-Forhåndsinfo og intervju med Magnus L Dahlby

Magnus Lankhof Dahlby scoret to mål da han kom inn. Her setter han inn 5-0 målet.

Merk kamptidspunktet mandag 16:30. Da er det Aalesunds andrelag som gjester Idrettsparken for første gang. 

Takket være Magnus Lankhof Dahlbys seine utlikningsmål fikk vi med oss ett poeng hjem fra Arendal forrige lørdag. Samme mann avgjorde kampen da vi slo Aalesund 2 noen dager før 17. mai. Dahlby står med ni scoringer for A-laget denne sesongen, og vi håper på flere på mandag.

Før kampen ligger vi på andreplass med 39 poeng. Det er likt med Lyn, som har én kamp mindre spilt. Lyn spiller også mandag. Arendal besøker Bislett klokka 18.

For gjestenes del har det vært en tung periode i det siste. Ikke bare ligger klubbens A-lag sist i Eliteserien. Aalesund 2 står med fire strake tap og er nest sist i vår avdeling. De rykket opp fra 3. divisjon i fjor på imponerende vis og har vært over streken lenge. Nå må de kjempe om å holde plassen mot slutten av sesongen. Vi møter Aalesund 2 for første gang denne sesongen. Borte ble det 1-0-seier.

Mer informasjon om Aalesund 2, vårt eget lag og det siste fra klubben, finner du som vanlig i kampprogrammet. Dette publiseres i morgen.

Billettinformasjon
Ordinære billettpriser på EIKs hjemmekamper er som følger:

Voksen: 100 kr,-
Pensjonist/student: 50 kr,-
Barn under 16 år: Gratis

 

-Vi må spille med selvtillit

9 mål til nå, hvordan kjennes det ut for din del?

-Jeg føler jeg har gjort det jeg kan med begrensede minutter de siste kampene. Nå gjelder det for min egen og lagets del og fortsette med det som har vært bra. Som spiss så lever man av å skåre mål så det finnes ingenting bedre enn når man får gjort akkurat det.

Vi har scoret 15 mål de siste tre hjemmekampene. Hva har kjennetegnet oss på hjemmebane i det siste, og hva tror du er oppskriften til 3 nye poeng mot Aalesund 2?

-To av de siste tre hjemmekampene så har vi skåret veldig tidlig i kampen. Går vi opp i ledelsen så er vi ganske klare innad i gruppa på at vi hele tiden skal fortsette å mate på og ikke la motstanderen få sjansen til å komme inn i kampen igjen. Vi er et lag som elsker å skåre mål og som ikke skal slippe opp gassen når vi leder, spesielt ikke på hjemmebane. Jeg tror vi må bare fortsette med vårt eget offensive fokus for å klare å bryte ned Ålesund 2. Vi må spille med selvtillit og leve med i kampen, så tror jeg poengene blir igjen i Egersund.

Magnus Lankhof Dahlby står med 9 nettkjenninger sålangt.
Share