Den Store Merkedagen på Husabø på Lørdag

Kjære medlemmer og fotballentusiaster i ungdomsavdelingen

Vi er stolte over å kunne presentere en ny og spennende begivenhet i klubbens kalender: Den store merkedagen. Førstkommede lørdag den 9. september på B&G banen inviterer vi hele fotballfamilien til Husabø for å delta i en dag spekket med aktiviteter, samhold og fotballglede.

Selv om teknikkmerke og minimerke har vært en fast del av vårt program, har vi i år valgt å fornye tradisjonen. Vårt mål er enkelt, men ambisiøst: Vi ønsker å styrke båndene mellom barne- og ungdomsavdelingen og våre erfarne spillere i A-laget. Og hva er vel bedre enn en hel dag dedikert til fotball, læring og moro? På hver post er både damelaget og herrelaget med å hjelper!

Høydepunkter for dagen inkluderer:

  • Muligheten for å ta teknikkmerket / minimerket.
  • En unik anledning til å mingle med og få autografer fra A-lagets spillere.
  • Med grilling, is og åpen kiosk, sørger vi for at ingen går sultne eller tørste. Det blir en festdag fra start til slutt!
  • Ønsker dere å spille fotball etter de offisielle begivenhetene? Det blir satt opp baner for alle som spille fotball etterpå!

Trenere, vi oppfordrer dere til å legge til rette for trening som fokuserer på de spesifikke øvelsene for teknikkmerke og minimerke denne uken. For mer informasjon og veiledning, vennligst klikk her

Vi ønsker at dette blir en dag hvor hele familien samles for å heie, spille, lære og ikke minst kose seg sammen. Ta med søsken, besteforeldre, tanter og onkler – la oss fylle Husabø med glede, latter og fotball.

Vi ser frem til å se dere alle på Husabø!

Share