En drømmedag på Husabø – Lucky Bowl Cup overgikk alle forventninger!

Ved daggry søndag våknet Husabø til en festdag som vil bli husket i lang tid. Små fotballspillere med stjerner i øynene og stolte familier og venner samlet seg i det strålende solskinnet på Husabø, alle båret av en bølge av forventning. Lucky Bowl Cup var tilbake, og denne gangen overgikk den selv de høyeste forventningene!

En magisk inneklemt sommerdag

Værgudene viste seg fra sin beste side, og ga oss en inneklemt sommerdag midt i den verste regntiden. Solen ønsket tydeligvis å være med på festen!

Og selv om byggeprosjekter og trange veier førte til utfordringer med parkering, ble dette mesterlig håndtert av dyktige parkeringsvakter og en shuttlebuss-tjeneste som sørget for smidig transport. Egersunderne bidro også med å velge miljøvennlige transportalternativer, noe som resulterte i en flott dag for alle.

Dugnadsånd i sentrum

Takket være mer enn 340 urokkelige dugnadsarbeidere ble arrangementet intet mindre enn en suksesshistorie. Med smil, en utrettelig «vi får det til»-innstilling, og en dugnadsånd uten like, taklet de alt fra grilling og kiosksalg til parkering og rydding. Dette var et ekte bevis på at fellesskapet skaper magi!

En spesiell takk går til våre unge, dedikerte dommere som styrte kampene med autoritet og profesjonalitet. Deres innsats fortjener stor anerkjennelse.

Teamet bak suksessen

Bak scenen styrte en frivillig komité av dedikerte mennesker skipet med stødig hånd under kyndig ledelse av Jan Skårland. Vi tør ikke tenke på alle timene de har lagt ned helt frivillig for at dette arrangementet skulle gå så smidig som det gjorde. En stor takk til hver og en i komiteen: Jan Skårland, Lise Valdemarsen Eik, Anne Marit Aarstad, Kethleen Risholm Sæther, Paul Hovland, Jan Eric Gløpstad, Henning Løvbrekke, Stine Knarrum og parkeringsgeneral Maarten Robben.

Ungguttene Tobias, Sander og Jallis fortjener en ekstra anerkjennelse; deres vilje til å stille opp og hjelpe med koordinering av kamper og dømming fra morgen til kveld var intet mindre enn imponerende.

Sponsorsamarbeidet som gjorde dagen mulig

Ingen store begivenheter er mulige uten støtten fra generøse sponsorer. Lucky Bowl sto i spissen og bidro sterkt til at arrangementet kunne realiseres i sitt fulle omfang. Deres uvurderlige bidrag gjorde at vi alle kunne oppleve «Good times – Great vibes», og brakte glede til både store og små. En stor takk rettes også til alle våre banesponsorer.

Samhold i praksis

Dette arrangementet beviste igjen at i egersund står samholdet sterkt, med en dugnadsånd som lever i beste velgående.

En stor takk rettes til våre foreldrekontakter som gjorde en utmerket jobb med å samle dugnadsarbeidere for å dekke alle dugnadsvaktene, og som sørget for at små fotballstjerner kunne skinne, og at familier kunne nyte en festdag på Husabø.

Til alle som har bidratt: Dere har knyttet samfunnet vårt tettere sammen gjennom denne strålende begivenheten. Hver eneste en av dere er de sanne heltene som har gjort denne dagen uforglemmelig!

Nyt bildene fra vår eminente husfotograf Kjell Åvendal
Share