EIK – Grorud 2-2: – burde vunnet etter spill og sjanser


Dagens seriekamp mot Grorud endte uavgjort 2-2. Lars Markmanrud scoret vårt første mål, mens det andre var selvmål fem minutter før slutt.

Det var en kamp vi både skulle og burde vunnet etter spill og sjanser, men lettkjøpte baklengsmål og innefektivt angrepsspill gjorde at vi måtte nøye oss med ett poeng.

Vi hadde et solid overtak første del av kampen, men kom under da Groruds Saadiq Elmi kontret etter et balltap. Musa Dubois avsluttet angrepet med å fyre ballen i mål over vår keeper Knut Søyland Skjærstein.

Vi utlignet da Lars Markmanrud avsluttet fra sju meters hold etter oppofrende forarbeid fra Sivert Strangstad, men kom på ny under like etter pause da keeper Søyland Skjærstein feilberegnet et framspill. Det gjorde ikke Didrik Sereba som vant en hodeduell med Ådne Midtskogen og headet ballen over keeper og i mål.

Utover kampen spilte vi oss fram til en rekke målsjanser, men måtte ha hjelp av Groruds innbytter Mats Andersen for å score. Han var uheldig da han forsøkte å heade bort et framspill fra Bjørn Mæland. Ballen gikk i bue over keeper og i mål.

Da gjenstod det fem minutter av ordinær tid, og vi rakk enda et par store muligheter. Men Heine Åsen Larsens heading gikk rett på keeper, mens Torben Dvergsdal sendte en heading hardt i bakken og over mål på overtid.

KAMPFAKTA:

EIK – Grorud 2-2 (1-1)

Idrettsparken, 751 tilskuere

Dommer: Freek Arjen van Herk (Smørås IL)

Mål: 0-1 Musa Joof Dubois (21), 1-1 Lars Markmanrud (32), 1-2 Didrik Sereba (47), 2-2 selvmål (86)
Gule kort EIK: Chris Todal Sleveland, Magnus Sandvik Høiseth og trener Kjell André Thu, fire gule kort til Grorud

EIKs lag: (4-3-3)
Knut André Søyland Skjærstein – Jo Stornes Stålesen, Ådne Midtskogen, Bjørn Mæland, Mads Nørby Madsen – Sivert Strangstad, Chris Todal Sleveland, Lars Markmanrud – Adrian Amundsen Bergersen, Magnus Lankhof Dahlby, Stian Rokås Michalsen

Benyttede innbyttere: Magnus Sandvik Høiseth, Heine Åsen Larsen, Tobias Hafstad og Torben Dvergsdal

Share