Kjell André Thu: Solid bortekamp av oss

Trener Kjell André Thu kunne fra sidelinka se at EIK i ettermiddag tok en etter hvert nokså komfortabel seier mot Træff på Reknesbanen. Her er hans tanker om kampen:

Jeg synes alt i alt vi gjør en solid bortekamp, og er selvsagt veldig fornøyd med å vinne såpass klart som 5-1.

Egentlig føler jeg at vi hadde bra kontroll hele veien. Men vi slurvet litt for mye og for ofte i farlige situasjoner, noe som ga Træff flere farlige overganger. Det er jeg ikke tilfreds med, og det er noe vi må gjøre alt vi kan for å luke bort.

Offensivt skaper vi mye, selv om jeg gjerne skulle sett at vi hadde vært litt skarpere siste tredjedel av banen. Men vi fortsetter å kjøre på i andre omgang og skaper farligheter hele veien. Og å score fire ganger i en omgang er jo veldig solid uansett.

Så alt i alt, godt fornøyd!

Share