Søndag: Kom tidlig på kamp og lær om fotballens historie!

I forbindelse med søndagens hjemmekamp mot Notodden får vi besøk fra engelske Worksop Town FC.

En av de som kommer er klubbens historiker John Stocks, som også er involvert i et prosjekt for å lage fotballmuseum i Sheffield, en by som på mange måter er fotballens vugge.

Det var blant annet her de første universelle fotballreglene ble laget i 1858, og verdens to eldste fotballklubber er også fra Sheffield (Sheffield FC og Hallam FC).

At Sheffield Uniteds hjemmebane Bramall Lane er den eldste profesjonelle fotballstadionen i verden er helt sikkert også noe John vil nevne når han skal holde et foredrag om fotballens tidlige historie i «stålbyen» før kampen på søndag. John har fulgt «The Blades» siden 60-tallet og har sesongkort på Bramall Lane, i tillegg til at han har det samme hos Worksop Town FC.

De som ønsker å høre John Stocks snakke om den tidlige engelske fotballhistorien kan møte opp i salongen i andre etasje i vårt klubbhus på søndag klokka 11:30.

Ingen påmelding, bare å møte opp. Eneste vi ber om er at de som ikke har sesongkort eller sponsorbillett går ut i porten og betaler seg inn på kamp etterpå.

Share