Før kampen: Notodden

Søndag er det klart for ny hjemmekamp i Idrettsparken når vi tar imot Notodden. Merk at kampen har tidlig avspark klokka 13:00.

Etter den flotte seieren borte mot Træff forrige helg gjenstår det bare fem seriekamper. Siden sommerferien har vi spilt sju kamper. Først ble det tap borte mot Lyn, men etter dette har vi vunnet fire og spilt uavgjort to ganger. Vi minner også om at vi får besøk fra England til hjemmekampen mot Notodden. Det vil holdes foredrag om engelsk fotballhistorie i klubbhuset med engelske John Stocks fra klokka 11:30.

Gjestene fra Notodden har tidvis imponert og ligger på 5. plass i vår avdeling. På de siste fem kampene har det derimot ikke blitt seier, men kontrasten har vært stor fra i fjor der Notodden kom ett poeng over nedrykksstreken. I det omvendte oppgjøret mellom lagene i juni var det Notodden som alle tre poengene da de vant 2-0 etter to scoringer i andre omgang.

Siste nytt om klubben og søndagens motstander får du som vanlig i kampprogrammet som allerede ligger publisert på våre nettsider.

Billettinformasjon
Ordinære billettpriser på EIKs hjemmekamper er som følger:

Voksen: 100 kr,-
Pensjonist/student: 50 kr,-
Barn under 16 år: Gratis

Share