John Petersen blir fast ansatt

Det er med stor glede at vi har kommet til enighet med vår fantastiske John om at han nå går over til fast ansettelse i klubben som Utviklingsleder! 
Kenneth Andersen og Sportslig leder Håkon Lædre som er i sportslig utvalg har gjennom høsten hatt tett dialog med John Petersen om veien videre, og det har aldri vært tvil om at det fra begge parters side har vært en klar intensjon om å fortsette på det gode arbeidet som er startet:
«John kom til klubben foran 2021 sesongen, og har siden dag 1 gjort en formidabel jobb langt ut over det en som klubb kan forvente» sier Kenneth Andersen og Håkon Lædre. «Derfor har vi vært opptatt av at vi ønsket stillingen omgjort til en fast ansettelse og ikke en tidsbegrenset kontrakt slik det har vært frem til nå.
Klubben ønsker at prosessene som John har startet skal få kontinuitet i mange år fremover slik at barn og unge skal få fortsette den fine utviklingen klubben er inne i.»
«I tillegg så endres også jobbtittelen til Utviklingsleder» legger Håkon Lædre til.
John står bak alle våre fantastiske tiltak som Stjernespillerskole, Team Sørvest, Team Sparebanken Vest, morgentreninger og har i tillegg mange spennende planer i tiden som kommer.
«Vi ser en Utviklingsleder som etter 3 år i klubben om mulig går inn i oppgaven med enda større entusiasme enn noen gang tidligere og vi gleder oss veldig til fortsettelsen.» sier Andersen og Lædre.
John Petersen har selv følgende og si om forlengelsen:
«Jeg er svært glad for å ha forlenget min kontrakt og ser virkelig frem til min rolle som utviklingsleder. Det har vært en enkel beslutning å ta, da min lidenskap for EIK og spesielt for våre fantastiske barn og unge driver meg.
Jeg brenner for å gjøre en positiv forskjell i vår by, og ikke minst for å kunne tilby barn og unge et kvalitetstilbud i Dalane-området og de omkringliggende klubbene. Å arbeide for et bedre samarbeid mellom klubbene i området, med fokus på barn og unges beste, er også av stor betydning.
De kommende sesongene ser jeg virkelig frem til. Jeg er takknemlig for at det ikke er fastsatt noen sluttdato denne gangen. Dette gir oss alle muligheten til å jobbe grundig og bygge sten for sten. Vi har fortsatt mange forbedringer vi kan gjøre, og nå kan vi begynne dette viktige arbeidet slik at vi kan tilby et enda bedre tilbud, både for de beste og for de fleste.
Sammen kan vi jobbe for en lysere fremtid for EIK og for fotballen i vår region.»
Share