Før kampen: Fram Larvik

Sivert Strangstad satte inn det første målet

Etter spillefri helg sist er det endelig duket for ny kamp for vårt A-lag. Guttene tar turen til Larvik for å møte Fram Larvik borte lørdag klokka 15:00. 

Morgendagens kamp er den fjerde siste for sesongen. Da vi møttes i Egersund i juli vant vi 4-1 etter mål fra Sivert Strangstad, Heine Åsen Larsen, Chris Thodal Sleveland og Magnus Lankhof Dahlby. Fram Larvik ligger på 11.plass på tabellen, som er like over nedrykksstreken. De er ett poeng foran Fløy og to foran Brattvåg. Det er også jevnt oppover på tabellen der det kun skiller to poeng opp til 7. plass, som er Vard Haguesund. Dermed har hjemmelaget alt å spille for.

Vi har møttes fire ganger i Framparken før. Første gang var i 1984. Da endte det med 4-1 til hjemelaget. Fram vant sist gang, som var i 2021. Året før vant vi hele 4-0, mens det i 2017 endte 2-2.

For vår del ble det 1-1 hjemme i forrige seriekamp mot Notodden. Forrige helg spilte Lyn sin hengekamp mot Brattvåg på bortebane. Ettersom denne kampen også endte 1-1, er vi likt på tabellen i antall poeng. Faktisk har vi også scoret like mange mål, men siden vi har sluppet inn ett mindre enn Lyn, er det vi som leder tabellen.

Vi vet at noen supportere reiser til Larvik for å støtte «okka gutta» på bortebane. Den kan også ses på direktesport.no eller TV2 Play.

Share