De to siste kampene flyttes til Jørpeland

Det har vært usikkerhet rundt de siste to rundene til EIK sitt A-lag. Det er nå bekreftet at de siste to kampene spilles på Jørpeland. Eigersund kommune har stengt Idrettsparken for bruk i dag, noe tilslutt EIK har forståelse for er blitt gjort. Dermed vil ingen EIK lag trene eller spille i Idrettsparken ut året.

EIK Fotball har undersøkt ulike alternative anlegg å spille på. Først og fremst har det vært tatt utgangspunkt i at anlegget, og spillebanen må oppfylle kravene som er satt til å gjennomføre Postnord-liga kamp på. Når vi er kommet videre i prosessen med godkjente baner/anlegg har vi sett på kvaliteten. Både Klepp, Ålgård og Brodd har vært sett på som mer optimale, men i dialog med folk i/rundt klubbene har vurderingen vært at kunstgress-dekket holder en alt for dårlig standard.

I tillegg har NFF sagt det er enklere å godkjenne ett anlegg som det tross alt ble spilt Postnord-liga på i 2022. For å slippe usikkerhet og uavklarte ting knyttet til anlegg, har dermed valget falt på Jørpeland stadion.

EIK Fotball henviser til denne pressemeldingen for alle media som har spørsmål knyttet til baneednringen. Klubben har brukt sin siste kalori på dette, og har fokus på å gjøre det best sportslig de siste tre kampene slik vi potensielt kan få til ett historisk opprykk til OBOS-ligaen.

Vi forstår frustrasjonen til våre supportere, men håper å se flest mulig på Jørpeland til to meget viktige kamper i årets sesong!

!! På grunn av lang reisevei for våre supportere kommer alle gratis inn på kampen!!

Share