Fire EIK-lag til finalen i Rogalandscupen

I går kveld spilte vårt J17 -lag semifinale i Rogalandscupen mot Vedavåg. Med en solid seier ble de det fjerde EIK-laget som tar seg til finalen i Rogalandscupen. EIK er stolte over å ha så mange lag med til finalene. 

Fire EIK lag til finalen: 

Gutter 14: 

Gutter 14 spilte på søndag mot Ålgård 2, der de tok en sterk 3-0 seier etter scoringer fra: Rolf Robertson Arntsen og Jonas Ueland Lütcherath x2. De møter nå vinneren av Rennesøy-Sokndal.

Gutter 15

Vårt Gutter 15 lag var involvert i en skikkelig målrik kamp sist fredag. De møtte Oltedal i sin semifinale, og vant 7-6 på goalen goal. «Okka» mål ble satt av: Milkias Iskindir Yohannes x2, Adrian Ruiz Selvik x2, Daniel Ghebreyohannes og Magnus Kapstad Urdal x3. EIK skal til Randaberg Arena for å møte vinneren av Vidar 2-Nærbø.

Gutter 17: 

Gutter 17 slo Hundvåg 3-0 på torsdag i sist uke, og tok seg til finalen. Der ble målene scoret av: Ronas Abdo x2 og Sander Johannesen Skogen. De møter nå Nord fra Haugesund til finale i Randaberg Arena.

Jenter 17: 

 EIK sitt jenter 17 lag spilte i går kveld semifinale på Husabø mot Vedavåg. De kom ut fra startblokkene og kjørte over gjestene fra Haugalandet. Til pause sto det hele 7-0. Presset vedvarte og ved kampens slutt kunne EIK jentene juble for 12-1 og finale i Rogalandscupen. EIK sine mål ble scoret av: Kine Lædre (2), Oda Sæstad (2), Elisabeth Skårland (2), Kaia K. Gløpstad (2), Sunniva Teige (2), Tilde L. Aarø og  Eline M. Slettebøe.

De møter vinneren av Rennesøy 1 – Stord/Solid/Trott/ i finalen.

Share