På forhånd EIK-Kjelsås

Som kjent for de fleste så skal hjemmekampen mot Kjelsås i morgen spilles på Jørpeland etter den kommunale banen, Idrettsparken ble stengt. I morgen har kampen mot Kjelsås avspark 14:00. 

I morgen er både Chris Thodal Sleveland og Bjørn Mæland tilbake etter å ha sonet for fire gule kort. I morgendagens tropp er alle tilgjengelige.

Ledige plassert bussen i morgen: 

Det er enda ledige plasser i bussen i morgen til Jørpeland. Den går fra Gruset klokken 11:30. Påmelding skjer til matteus@eikfotball.no

Vår motstander, Kjelsås: 

Stabilitet er fint og bra, men denne sesongen har inneholdt krydder de ikke er vant med på “Oslos tak”, som de så fint sier selv. Kjelsås tok seg som kjent helt til semifinalen i cupen, men det måtte faktisk straffekonkurranse til for å slå ut Follo i første runde. Men etter at Stabæk ble slått i neste runde og Kjelsås fikk hjemmekamper mot førstedivisjonslagene KFUM, Jerv og Raufoss, var plutselig Molde siste hinder før en historisk finaleopptreden på Ullevaal. Men Molde ble for sterke og vant 1-0 på det utskjelte og slitte kunstgressdekket på Grefsen stadion, selv om Kjelsås hadde sine muligheter tidlig i kampen.

Semifinalen ble sett av hele 3317 tilskuere, noe som er rundt 100 flere enn den gamle publikumsrekorden fra kvalifiseringskampen mot Kongsvinger for 25 år siden. Ellers ligger Kjelsås sånn midt på treet i vår avdeling når det gjelder interesse og publikumstall, med et snitt på rundt 400.

For mer informasjon om morgendagens kamp sjekk ut vår kampprogram i morgen tidlig: 

Heine Åsen Larsen scoret det eneste målet på Oslo`s tak i det motsatte oppgjøret.

Kjell Andre Thu:

Tre serierunder før slutt er det nærmest dødt løp mellom oss og Lyn, og vi står foran en svært spennede innspurt på årets sesong. Mye tyder på at det blir jevnt og tett inn til siste spark på ballen, og jeg tror fort at små detaljer kan avgjøre hvem av oss som tar direkte opprykk. Derfor er det viktig at vi er maksimalt skjerpet i alle faser av spillet i de tre kampene som gjenstår, og jeg håper og tror at vi skal trone øverst på tabellen når vi skriver 11. november klokka 15:00!

For å høre mer om vår hovedtrener sine tanker sjekk ut morgendagens kampprogram: 

Praktisk informasjon: 

Alle besøkende skal parkere borte ved Fjelltun Skole (Fjelltunvegen 45) eller ved flerbrukshallen på Jørpeland. Det er gratis inngang for alle supportere.

-Det er rett over 400 stoler, og ca 400 sitteplasser på tribunebenker. Det er også flere ståplasser.

Alt av presse skal ta kontakt med matteus@eikfotball.no eller kjell@eikfotball.no og få adangspass til banen.

Video fra Fram-Larvik kampen:

Ønsker du å se scoringene, og reisen til Fram-Larvik? Sjekk ut den ferskeste episoden fra «Innsiå»

https://youtu.be/U9cU2bmWRBM?si=53buFkVGrMSvVE2A

 

Share