Før Vålerenga 2 – EIK: – Det drar seg til!

Etter 5-2 mot Kjelsås på søndag, overtok vi ledelsen på tabellen, med ett plussmål mer enn Lyn når to serierunder gjenstår.

Det går mot «fotofinish igjen» for å bruke Jon Herwig Carlsens berømte ord fra innspurten i herrestafetten under VM på ski i Oslo i 1982. Bare at dette er enda noen hakk mer spennende (unnskyld Brå og Savjalov), selv om ingen skulle brekke staven!

På lørdag møter vi Vålerenga 2 borte, mens Lyn reiser til Notodden. Alle kampene har avspark samtidig klokka 13:00.

STOR SPENNING FØR KAMPEN!
Her hjemme chattes det over en lav sko med EIK-venner som skal til Oslo. Slik det høres ut, blir det mange gule og svarte skjerf på flyplassen på Sola lørdag morgen! Drakta henger til tørk over varmepumpa, kamera er ladet og jeg har til og med skrevet en liste over ting jeg må huske å ha med! Spenningen er til å ta og føle på, og forventningene er naturlig nok store til et EIK-lag som har gitt oss svært mange gledesstunder denne sesongen, siden vi først satt og hutret i bitende kulde på Varhaug i januar da vi spilte den første treningskampen.

Vi har hatt en stabil og god sesong med mange høydepunkt og mye god fotball fra de gulsvarte. Og har allerede slått poengrekorden fra 2015, da vi endte på andre plass bak Ull/Kisa. Utgangspunktet foran de to siste kampene er fantastisk, og nå gjelder det bare å stå løpet helt ut. Kvalik er allerede sikret, men vi håper og tror selvsagt at «okka gutta» skal holde helt inn. Det har vi nok kvalitet til å klare i år!

Trener Kjell Andre Thu kan selvsagt ikke bli «carried away» slik som vi supportere gjør, men har også troen på at 2023 kan bli en årgang for skjønnere:

EN TYPE PRESS VI SKAL LIKE Å HA!
Vi har forberedt oss til denne kampen på samme måte som vi har i alle andre kamper i år. Så vi føler vi er klare uansett hva VIF måtte komme med. Vi har god selvtillit i gruppa og vi gleder oss veldig til kampen på Intility Arena på lørdag! Vi begynner selvfølgelig å merke presset, og vi ser jo tabellen og hvor få kamper det er igjen av sesongen. Men vi snakker om at dette er en type press vi skal like å ha, og at det hadde vært mye verre hvis vi lå i motsatt ende av tabellen. Eller at det hadde vært kjedelig å ikke ha noe å spille for i det hele tatt. Så dette skal vi håndtere rett og slett!

Som nevnt vil «okka gutta» få god støtte fra tribunen på lørdag, både av tilreisende egersundere og våre bysbarn i eksil i hovedstadsområdet. Her følger litt info om infrastrukturen, billettpriser etc:

INFO TIL SUPPORTERE:
Kampen går på Intility Arena. Avspark klokka 13:00

Alle tilskuere bruker port nr 1
Porten åpner for innslipp av publikum 12:30.
Billettpris kr 100,-

Vi har ikke fått henvist noen spesiell tribuneseksjon, men håper at alle EIK-supportere vil samles og støtte laget så godt de kan!

FINN STADION:
Vålerenga har følgende info på sin hjemmeside om å komme seg til Intility Arena: Se her

Nærmeste jernbanestasjon er Bryn, omlag 1,5 kilometer fra Intility Arena. Tog fra Gardermoen går til Oslo S, der det er mulig å skifte tog tilbake til Bryn. Fra Oslo S er det omtrent 4 km til stadion.

FØR KAMPEN:
Det er begrenset med serveringssteder like ved stadion som har åpent såpass tidlig en lørdag. Men i følge deres Facebookside, så åpner Vålerenga Vertshus (trykk her for sted) klokka 12:00. Noen av oss satser på å rekke en kald eller to der før kampen. Vålerenga Vertshus ligger rundt en kilometer fra stadion.

Share